Filter by Kategorije proizvoda
Auto oprema
Fm transmiteri
Parking senzori i kamere
Foto i Kamere
Akcione kamere
Foto aparati
GoPro kamere
Kompaktni aparati
Nadzorne kamere
Oprema
Objektivi
Oprema za GoPro
Stativi
Kućanski aparati
Oprema za robotske usisivače
Pročišćivači zraka
Robot usisivači
Ručni usisivači
Štapni usisivači
Ventilatori
Laptopi i PC
Adapteri i kablovi
Laptopi
Laptopi
Postolja-cooleri
Punjači za laptope
Torbe za laptope
Mrežna oprema
Ostala laptop oprema
PC i komponente
Cooleri
HDD I SSD diskovi
Hubovi
Konfiguracije
Kućišta
Monitori
Napojne i kablovi
Periferija
Čitači kartica
Miševi i podloge
Slušalice
Tastature
Web kamere
Zvučnici
Printeri i skeneri
Oprema i potrošni materijal
Razno
USB stickovi
Lična njega
Brijači
Mobitel oprema
Adapteri
Bluetooth zvučnici
Drzači za mobitele / tablete
Eksterne Baterije
Futrole
Kablovi
MagSafe
Maske
Ostalo
Punjači
Auto Punjači
Bežični punjači
Selfie stickovi
Slušalice
Zaštitna stakla / folije
Mobiteli i telefoni
Smart telefoni
Telefoni
Multimedija
Audio oprema
Diktafoni
Mikrofoni
MP3 i MP4 Playeri
Muzičke linije
Prenosni zvučnici
Slušalice
Soundbar
Zvučnici
Konzole i oprema
Druga oprema
Gamepadi
Projektori i oprema
Projektori
Nekategorizirano
Ostalo
Pametni satovi
Fitness narukvice
Narukvice za pametne satove
Oprema za pametne satove
Pametni satovi
Rezervni dijelovi
Smart Home
Sport i slobodno vrijeme
Biciklistička oprema
Dodatna oprema
Dronovi
Električni skuteri
Dijelovi za Električne skutere
Rezervni djelovi
Romobili i bicikla
Walkie Talkie
Tableti
Cellular + WiFi tableti
ebook readeri
Oprema za tablete
Zamjenski dijelovi
Display
Donje pločice
Stakla kamere
Filter by content type
Taxonomy terms

Kontakt (+387) 33 841 888
Email: info@pisen.ba

,

DDPAI N1 Dual Dash kamera 1296p@30fps +1080p


179,00 KM

Compare

DDPAI N1 Dual 1296p@30fps +1080p video rekorder

DDPAI N1 Dual je nezamjenjiv dodatak za svakog vozača. To će vam pružiti bezbrižnost, au slučaju sudara pružiti nepobitne dokaze. Uređaj se sastoji od prednje i zadnje kamere koje snimaju video visoke definicije (prednja 1296P@30fps, zadnja 1080P@25fps). Širok ugao gledanja znači da mogu snimiti mnogo više. N1 Dual takođe nudi inteligentnu funkciju praćenja vozila kada vozilo miruje.

 

DDPAI/N1-Dual/10

Snimanje visoke rezolucije

Zahvaljujući visokoj rezoluciji, dobijate snimke odličnog kvaliteta. Vidno polje od 135° (prednje) i 125° (stražnje) garantuje širi ugao gledanja u vašim snimcima. Tako možete dobiti dokazni snimak saobraćajne nesreće, u kojem vam neće promaći nijedan detalj iz incidenta.

 

DDPAI/N1-Dual/2

Dva načina snimanja

Na raspolaganju su vam dvije opcije snimanja video zapisa. Prednja kamera u obje snima ono što se dešava ispred vozila. Zadnja kamera ima mogućnost rotacije za 360°, tako da u režimu jedan snima sve što se dešava unutar vozila, a u režimu dva snima ono što se dešava iza njega. Na ovaj način ne samo da možete snimiti stanje na putu, već i paziti na svježeg vozača vašeg vozila ili snimiti zanimljive snimke svojih putovanja.

 

DDPAI/N1-Dual/5

Jasan noćni snimak

DDPAI N1 Dual video rekorder koristi NightVIS tehnologiju. Kao rezultat toga, slike snimljene noću su gotovo jednako živopisne i jasne kao one stvorene tokom dana. Prednja kamera je opremljena sa 5 optičkih sočiva sa širokim otvorom blende F1.8. Možete biti sigurni da će kamera raditi odlično u bilo koje doba dana ili noći!

 

DDPAI/N1-Dual/3

Inteligentno kodiranje

Video zapisi visoke rezolucije ne moraju zauzimati puno prostora za pohranu. N1 Dual podržava SD kartice do 256 GB. Upotreba umjetne inteligencije omogućila je razvoj efikasne tehnologije kodiranja i dekodiranja videozapisa koja čuva video zapise na uređaju u visokoj rezoluciji. Istovremeno, zauzima 30% manje prostora, tako da možete pohraniti snimke na duži vremenski period. Uređaj može pohraniti video zapise ukupne dužine od 28 sati.

 

DDPAI/N1-Dual/4

Nadgledanje dok miruje

Sada možete biti mirni. Video rekorder podržava 3 načina za praćenje vašeg vozila dok je parkirano, pružajući pouzdanu zaštitu u slučaju provale i drugih neželjenih događaja. U Time Lapse modu uređaj može snimati do 5 dana, što je odlično kada ste duže od vozila. Režim detekcije udara aktivira se pri udaru ili sudaru i odmah snima fotografiju, a zatim kreira snimanje od 10/20 ili 30 sekundi. Snimanje u petlji je način rada koji prepisuje nove snimke umjesto onih najstarijih kada je memorija nedovoljna (funkcije dostupne uz dodatno ožičenje koje je dostupno za posebnu kupovinu).

 

DDPAI/N1-Dual/7

Bez brige za bateriju

Kamera je opremljena inteligentnim IPS sistemom za upravljanje napajanjem. Kao rezultat toga, konstantno prati napon akumulatora automobila i ako padne ispod sigurnog praga, automatski prekida napajanje kamere. Štaviše, možete ga pratiti u realnom vremenu pomoću namjenske aplikacije DDPAI.

 

DDPAI/N1-Dual/1

Dodatne mogućnosti uz aplikaciju

U aplikaciji DDPAI imate pristup više funkcija. Iz njega možete podesiti rezoluciju snimanja, osjetljivost na sudar, pa čak i pregledati video u realnom vremenu. Također možete preuzeti snimke s kamere na svoj uređaj, uređivati ​​ih i dijeliti na društvenim mrežama.

 

DDPAI/N1-Dual/8

Sigurno za Vaše vozilo

N1 Dual ima dug životni vek i može da izdrži ekstremne temperature (-20℃ – 70℃). Ovo eliminiše rizik od bubrenja baterije, tako da ostavljanje video rekordera u automobilu ne nosi nikakav rizik. DDPAI pruža sigurnosnu garanciju, što je potvrđeno IATF16949 certifikatom.

 

DDPAI/N1-Dual/6

Promišljen dizajn

Uređaj je dizajniran sa sigurnošću i praktičnošću na umu. Shodno tome, odlikuje ga minimalistički dizajn, tako da ne ometa pogled i ne ometa vozača tokom vožnje. Štaviše, savršeno se uklapa u unutrašnjost automobila. Dizajn je nagrađen nagradom RED Dot i iF Design Award.

DDPAI/N1-Dual/9